Houtimport Best is de specialist als u houten gevelbekleding, glaslatten of Eiken kozijnhout wilt kopen

 

Als importeur van hardhout, houtspecials en plaatmaterialen is Houtimport Best de specialist waar u onder andere glaslatten, houten gevelbekleding of een eiken kozijn kunt kopen. We bieden meer dan 40 houtsoorten die meestal het FSC keurmerk dragen. Professionele verwerkers kiezen bij ons uit een breed assortiment houtspecials uit eigen voorraad. Doordat wij de voorraad in eigen beheer hebben is het mogelijk een snelle levering te garanderen.


Glaslatten, houten gevelbekleding en vele houtsoorten

Al meer dan 50 jaar is Houtimport Best actief op het gebied van hout in al zijn vormen. Dat wil zeggen dat u als professional niet alleen bij ons terecht kunt voor houten platen die naar wens te verwerken zijn, maar dat u ook onder andere de volgende toepassingen bij ons kunt kopen:


Kwaliteit voor een scherpe prijs

Bij Houtimport Best vinden we het belangrijk dat onze afnemers tevreden zijn over het product dat wij leveren. Om deze reden hanteren wij een streng voorraad beleid waarbij we ons assortiment regelmatig controleren. Doordat wij aan de bron kopen, bieden wij daarbij ook een scherpe prijs. Of u nu Eiken kozijnhout wilt kopen, glaslatten nodig heeft of op zoek bent naar houten gevelbekleding, wij leveren kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op. Wij bieden u deskundig advies op maat. Schrijft u zich in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.

 

            

Industrieweg 150 - 152
5683 CG Best
Postbus 8
5680 AA Best
Nederland
T: 0499-338444
F: 0499-338445